fbpx

DJ Live by Vallee

Current track

Title

Artist

Background

Nu släpper Therése Neaimé musikvideon till låten ”Kyss Mig”

Written by on 2020-07-21

Se musikvideon ”Kyss mig” (Youtube): klicka här…
Lyssna ”Kyss Mig” (Spotify): klicka här…

– ”Kyss Mig” är en feel good låt med en lekfull melodi med glimten i ögat. Med denna vill jag uppmuntra och inspirera människor att leva närmare sin passion och sina medmänniskor. Att leka mer i vardagen. Stora som små. Att hitta nya vägar till glädje i dessa något mer begränsade tider. Kanske räcker det med något så enkelt som en kyss för att se lite ljusare på livet igen, säger Therése Neaimé.

Denna dekadenta retrovideo filmades på kultförklarade Café Ritorno i Stockholm city samt vid Skogskyrkogården och på Långholmen/Södermalm. Visionen är att åter igen, i denna sköra tid världen över, lyfta fram vänskapen, gemenskapen och kärleken mellan oss människor. Att våga lite mer. Att följa sitt hjärta och se varandra och så småningom få omfamna varandra igen i stärkande kramar.

”Kyss Mig” har Therése Neaimé skrivit text och musik tillsammans med en rad kända låtskrivare: Ollie Olson, låtskrivare och erkänd mixare som bland annat skrivit låtar och producerat Bo Kaspers Orkester och Darin m.fl. Gunnar Nordén musiker, låtskrivare och producent, bland annat för Lisa Ekdahl och ”Pojken på månen” med Rikard Wolff samt Rikards kapellmästare i nära 20 år m.fl. Emanuel Olsson, musiker och producent, medverkat i musikalen ”Mamma Mia The story” m.fl.

Livesändning onsdag den 20:e maj kl:20.00. Therése Neaimé´s ”Hemma hos session” via: www.facebook.com/thereseneaime/

I den andra livesändningen berättar Therése närmre om sina erfarenheter där hon stått inför monumentala utmaningar och situationer genom sin långa karriär och tillsammans med sidekicken Göran Aldén (föreläsare, moderator, omvärldsspanare, utbildare, författare, rådgivare och affärsutvecklare) vid sin sida blir det även intressanta och tänkvärda samtal till underbar musik. Det är även livepremiär för senaste singeln ”Kyss mig” tillsammans med Gunnar Nordén på gitarr, Ulric Johansson på bas och Fredrik Hermansson på Keyboard och Dragspel. Varmt Välkomna!

Therése Neaimé är sångerska, textförfattare, skådespelare och föreläsare. Hon har gett ut tre album och turnerat över världen. För bara ett par veckor sedan gjorde Therése stor succé och var speciellt inbjuden gäst och huvudakt på Cape Town Pride 2020, Afrikas största pridefestival! Therése har genom åren flitigt turnerat och genomfört flertalet konserter, allt i från kungligheter till trupper i Afghanistan och öppnat för Simply Red under deras Europaturné.

Göran Aldén arbetar passionerat som föreläsare, moderator, omvärldsspanare, utbildare, författare, rådgivare och affärsutvecklare. Han har genom åren jobbat med stora varumärkesprojekt på namnkunniga reklambyråer, jag har undervisat i marknadsföring och marknadsanalys på IHM Business School och på RMI Berghs och är en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare. Skrivit åtta böcker, varav min första blev utsedd till Årets ledarskapsbok.

Yellow Rhinestone Records


Reader's opinions

Kommentera


Continue reading

%d bloggare gillar detta: