fbpx

DJ Live by Vallee

Current track

Title

Artist

Background

Gäst Malou von Sivers, Sveriges TV drottning.

Written by on 2020-02-20

I denna Podcast möter jag min syster, Malou von Sivers, Sveriges TV drottning. Hon som alltid annars intervjuar alla andra. Men här blir det ombytta roller. Lite speciellt att intervjua sin egen syster? Kanske borde jag känna så. Men faktiskt inte. Vi står varandra så pass nära och vandrat sida vid sida genom hela livet, så jag kan påstå att jag känner henne väl. Ändå förblir hon en intressant och fascinerande person för mig, alldeles oavsett om hon är en av mina bästa vänner och dessutom min storasyster. Naturligtvis minns jag ögonblick då vi kraschat. Grälat. Men vi har alltid hittat tillbaka. Till samtalet. Det har varit viktigt för oss båda då ingen av oss står ut med att ha en kvardröjande fiendskap, hängandes som ett unket skynke i luften omkring oss. Vi har alltid kunnat gå vidare. Hennes resa som journalist, i en tuff och hård bransch, har pågått i över 40 år. Hennes oräddhet, höga ambitionsnivå och inre driv har alltid funnits i hennes inre. Egenskaper och krafter som skapat den professionella yrkesmänniska hon är i dag.
Så…..Möt Malou, här i Tom von Sivers Podcast.

Send in a voice message: https://anchor.fm/tom-von-sivers/message


Reader's opinions

Kommentera


%d bloggare gillar detta: